Mit főzzek ma? Puritán fogások nagypéntekre

Hús nélküli, szerény ételeket választottunk nagyböjt utolsó péntekjére. Nincs bennük semmi ördöngösség, mégis nagyon finomak.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkba kelkáposztalevest hoztunk sajtos karfiollal és tejbegrízes sütivel.

LEVES

Tavaszi kelkáposztaleves

Recept itt!

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Sajtos karfiol Tomatotree konyhájából

Recept itt!

Még több csőben sült étel itt!

DESSZERT

Tejbegrízes-kekszes süti

Recept itt!

Még több kekszsüti itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...