Mit főzzek ma? Póréhagymás zellerkrémleves, paradicsomos húsgombócok és almás béles csábít ma

A mai ajánlatunkban csupa ínycsiklandozó fogást válogattunk össze nektek. Mindenki megtalálja benne a kedvére való receptet. Lesz itt zellerkrémleves, paradicsomos húsgombóc és almás béles.

Indulhat a habzsi-dőzsi! Kényeztessük ízlelőbimbóinkat egy szuper könnyű póréhagymás zellerkrémlevessel, aztán jöhetnek az olasz paradicsomos húsgombócok (Polpette al sugo)! A legvégén pedig egy fűszeres almás béles tejfölös tésztával koronázzuk meg a menüt.

LEVES

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsgombóc itt!

DESSZERT

Még több béles recept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek