Mit főzzek ma? Póréhagyma-krémleves, gyors padlizsánragu és narancsos tejbegríz készül

Talán már nincs olyan sok időnk ezen a napon, ez azonban ne jelentse azt, hogy összecsapjuk az ebédet. Gyorsan hozzuk össze ezt az ütős menüt: krémes póréhagymalevest, villámgyors és ízgazdag padlizsán curry-t illetve krémes, narancsos tejbegrízt.

Pikk-pakk elkészülő ételsor a mai, amit túl sok macera nélkül megfőzhetünk. A sok sürgés-forgás közepette épp ilyenre lehet szükségünk. Főzzünk póréhagyma-krémlevest, gyors padlizsános curryt és narancsos tejbegrízt.

LEVES

Még több hagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges egytálétel itt!

DESSZERT

Még több tejbegríz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek