Mit főzzek ma? Paradicsomleves, baconös-sajtos röszti és banánpite a mai menü

Sajtos-crutonos paradicsomlevessel kezdünk csütörtökön, ezt röszti követi, a sort pedig banánpite zárja.

A csütörtöki napon az első fogásunk paradicsomleves lesz különleges sajtos-fűszeres-olaszos változatban, a főétel baconös-sajtos röszti, a desszert pedig banánpite sok-sok habbal.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Baconös-sajtos röszti

A svájciak nemzeti ételének is nevezhető röszti egy kis módosítással otthonunkban is elkészíthető. A szalonnával pedig a magyar ízlésnek is jobban kedvezhetünk!

Még több tócsniféleség itt!

DESSZERT

Még több tortaféleség itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...