Mit főzzek ma? Sültpaprika-krémleves, cukkiniragu és meggyes tejberizstorta készül ma

A nyári melegben jobban esnek a könnyedebb ételek, ezért most egy olyan menüt raktunk össze, mely tutira nem nehezít el napközben.

A mai menü igazán izgalmas fogásokkal kedveskedik: kezdésként egy nyárias és színes paprikakrémleves kerül felszolgálásra, majd jöhet egy isteni cukkiniragu, végül egy meggyes tejberizstorta.

LEVES

Sültpaprika-krémleves

Gyönyörű kápia paprikát kaptam a piacon,  így végre itthon is elkészíthettem ezt a levest. Éttermekben többször választottam első fogásként, többnyire joghurtosan készítik, nekem ...

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges egytálétel itt!

DESSZERT

Még több rizstorta itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!