Ma a leves viszi el a hátán a laktatást, a főétel inkább könnyed és zöldséges lesz. Persze a desszert sem maradhat le: gesztenyés kiflivel várunk.
LEVES
palócleves
Az eredeti palócleves receptje
Magyaros ízvilágú leveseink közül az egyik legnagyobb klasszikus a palócleves, amit a monda szerint először Gundel János készített el egy ünnepségre, ahol Mikszáth Kálmán is jelen ...
Még több palócleves itt!
FŐÉTEL
különleges saláták
Salat vinehret, azaz kapros céklasaláta lencsével
Steiner Kristóf és párja, Nimi isteni saláta receptje, amelyet a #CookForUkraine adománygyűjtő élő főzése keretein belül készített el.
Még több különleges saláta itt!
DESSZERT
hókifli
Omlós gesztenyés kifli
Nem akármilyen hókiflibe botlott itt a kedves olvasó: narancsos-gesztenyés krémmel töltöttem meg az omlós, vajas tésztát, a sütemények megformázásához pedig egy lenyűgöző olasz ...
Még több hókifli itt!