Mit főzzek ma? Palócleves, lencsés céklasaláta és gesztenyés kifli bódít

Készüljön ma a konyhában gazdag és tartalmas palócleves, főétel gyanánt csak egy könnyed salátát dobjunk össze, végül gesztenyés kiflivel édesítsünk.

Ma a leves viszi el a hátán a laktatást, a főétel inkább könnyed és zöldséges lesz. Persze a desszert sem maradhat le: gesztenyés kiflivel várunk.

LEVES

Az eredeti palócleves receptje

Magyaros ízvilágú leveseink közül az egyik legnagyobb klasszikus a palócleves, amit a monda szerint először Gundel János készített el egy ünnepségre, ahol Mikszáth Kálmán is jelen ...

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Még több különleges saláta itt!

DESSZERT

Omlós gesztenyés kifli

Nem akármilyen hókiflibe botlott itt a kedves olvasó: narancsos-gesztenyés krémmel töltöttem meg az omlós, vajas tésztát, a sütemények megformázásához pedig egy lenyűgöző olasz ...

Még több hókifli itt!

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...