Mit főzzek ma? Palócleves, csőben sült brokkoli és császármorzsa édesíti meg a szerdát

Szerdán kiadós ebédet hozunk nektek: kedvenc palóclevesünk mellé rakott brokkolit és bajor császármorzsát ajánlunk.

Szerdán igazi, ízekben gazdag palóclevest, csőben sült brokkolit és bajor császármorzsát ajánlunk.

LEVES

"Kéttányéros" palócleves

A legenda szerint, amikor Mikszáth Kálmán először kóstolta a palóclevest, annyira ízlett neki, hogy azonnal két tányérral is szedett belőle. A történet több mint 100 éves, ahogy ...

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több csőben sült étel itt!

DESSZERT

Bajor császármorzsa

Gyerekkorodból neked is inkább a darával készülő változat ismerős? Én is így vagyok ezzel, viszont az eredeti osztrák recept egy sűrű, ámde habos palacsintatésztából készül, az ...

Még több császármorzsa itt!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...