Mit főzzek ma? Őszibarackleves, paradicsomos húsgombóc és meggyes-túrós rétes varázsol el

A mai menü olyan fogásokat tartalmaz, melyek egytől egyig igazán ínycsiklandozóak és megnyerőek.

Először egy hideg joghurtos ősibarackleves, majd egy nyári paradicsomos húsgombóc, végül egy meggyes-túrós rétes kerül az asztalra.

LEVES

Hideg joghurtos őszibarackleves

Közeledik a nyár vége. A forró napok slágere, a hideg gyümölcsleves is kikopik lassan a „mit is főzzek?” gondolatokból. Pedig szeretem. Pedig szeretjük. Amolyan nyárbúcsúztatóként ...

Még több gyümölcsleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsgombóc itt!

DESSZERT

Meggyes-túrós rétes

Vicces dolog ez a főzés, mert néha nagyon el tudja szégyelleni magát az ember, hogy mindenféle raffinált ételeket tud már készíteni, aztán előkerül valami egészen egyszerű és állsz, ...

Még több rétes itt!

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

5 medvehagyma-lelőhely országszerte, ha te magad szednéd

A medvehagyma igazi tavaszi csemege, ami remekül feldobja a már megszokott ízeket, ezért érdemes belecsempészni néhány ételbe, legalább kísérletező jelleggel. Március vége és április eleje hagyományosan a medvehagymaszezon legmeghatározóbbja, szóval irány az erdő, ha magad szednéd!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!