Mit főzzek ma? Olaszos brokkolileves, gombás tepsis rizottó és narancsos piskótatekercs vár

Ma olaszos ízeket pattintunk az asztalra: a leves brokkolis, a főétel gombás-cukkinis, a desszert pedig narancsos lesz.

Jöhet a mai ebéd? Olaszos brokkolileves a kezdés, tepsis rizottó a főétel cukkinivel és gombával, a desszert meg nem más, mint extra narancsos piskótatekercs.

LEVES

Olaszos brokkolileves

Ez egy egyszerű és isteni finom leves. Egész évben fogyasztható. A pirított bacon, chili és aszalt paradicsom teszi igazán különlegessé!

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Még több piskótatekercs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...