Mit főzzek ma? Olasz zöldségleves, juhtúrós-burgonyás quiche és almafánk a menü

Nemzetközi vizeket átszelő hármasfogat laktat ma minket, és dönteni sem tudnánk, melyik receptet csípjük jobban. A jó hír, hogy nem is kell!

A levesünk egy "mindentbele" olasz minestrone, a főételünk egy franciás ihletésű quiche magyaros juhtúróval, a desszert pedig a hollandok bundás almája.

LEVES

Olasz zöldségleves

Ez az olaszok sűrű "mindent bele" levese, olyasmi, mint a mi tavaszi levesünk. Igazából bármilyen zöldséget rakhatunk bele, brokkolit, zöldbabot, cukkinit, kelkáposztát stb. Ők is ...

Még több minestrone itt!

FŐÉTEL

Még több quiche itt!

DESSZERT

Holland almafánk

A hollandok híres, ünnepi almafánkja, ami leginkább a mi bundás almánkhoz hasonlít, ám az elkészítése időigényesebb.  Érdemes kipróbálni! :)

Még több bundás gyümölcs itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...