Mit főzzek ma? Olasz lencseleves, kolbásszal töltött karaj és kekszes-pudingos szelet adja meg a lendületet az újévhez

Ha már kihevertétek a karácsonyi lakomá(ka)t, akkor az újévi fogások sora már igazán nem fogja megviselni a gyomrotokat.

Lencseleves olasz módra, kolbásszal töltött karaj, avagy a szemes hús, és kekszes-pudingos szelet készül a konyhánkban az újév első napján.

LEVES

Még több lencseleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött hús itt!

DESSZERT

Kekszes-pudingos szelet

A tiramisu korszak előtt is létezett házi krémessüti-készítés. A szocializmus egyik élelmiszeripari sztárterméke a pudingpor volt. Ebből aztán készültek nyakra-főre a desszertek. Nagy ...

Még több pudingos sütemény itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!