Lencseleves olasz módra, kolbásszal töltött karaj, avagy a szemes hús, és kekszes-pudingos szelet készül a konyhánkban az újév első napján.
LEVES
Olasz lencseleves parmezánkrémes rókagombával
Ez a kiadós lencseleves sajtos gombafeltéttel egy igazán kiadós, mégis könnyen elkészíthető fogás, ami jól jöhet az év első napjára (pénzt hozó ételként az új évre), de akár egy ...
Még több lencseleves itt!
FŐÉTEL
Kolbásszal töltött karaj, avagy "szemes hús"
A "szemes hús" egy lenyűgöző és nagyon ízletes étel. Sertés hosszú karajból készül és fűszeres kolbásszal töltjük meg. Kiváló akár a szilveszteri lencsevacsora mellé vagy ...
Még több töltött hús itt!
DESSZERT
Kekszes-pudingos szelet
A tiramisu korszak előtt is létezett házi krémessüti-készítés. A szocializmus egyik élelmiszeripari sztárterméke a pudingpor volt. Ebből aztán készültek nyakra-főre a desszertek. Nagy ...
Még több pudingos sütemény itt!