Mit főzzek ma? Fűszeres nyári paradicsomleves, mediterrán orzósaláta és hűsítő csokifagyi vár

A pénteki menü nagyon színes, és rendkívül finom, ráadásul figyeltünk arra is, hogy ne nehezítsen el titeket a hőségben. Nyári paradicsomleves, mediterrán orzósaláta, majd egy finom mindenmentes csokifagyi vár ma.

Csütörtökön az egyszerűséget tartjuk szem előtt, de nem mondunk le a gazdag ízélményekről sem. Épp ezért friss, nyári paradicsomlevest, mediterrán orzósalátát és a kánikulában hűsítő mindenmentes csokifagyit készítünk.

LEVES

Fűszeres nyári paradicsomleves

Volt otthon néhány megpuhult paradicsomom, így úgy gondoltam, hogy összedobok egy finom kis nyári levest belőle. Ez a recept igen egyszerű, és nagyon ízletes. Csak ajánlani tudom ...

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Mediterrán orzosaláta

Nálunk az idei nyár nagy slágere ez az orzosaláta, mert egyszerre könnyed és laktató, egyszerűen elkészíthető és ínycsiklandó, ráadásul minden ízében déliesen gyönyörű. Az orzo, ...

Még több nyári saláta itt!

DESSZERT

Mindenmentes házi csokoládéfagylalt

Vegán és paleo, nem tartalmaz tejet, tejszínt, tojást és hozzáadott cukrot. Nagyon finom, krémes csokifagyit készíthetünk gép nélkül is, ajánlom kipróbálásra, hiszen ilyen melegekben ...

g több házi fagyi itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...