Mit főzzek ma? Karfiolleves, parmezános tészta és könnyű puding koronázza meg a napot

Vasárnap fejedelmi ebédmenüvel csábítunk el. A magyaros karfiolleves után egy gazdag, parmezános-csirkemelles tésztával veszünk le a lábadról, és még egy könnyed chiapudingnak is marad hely.

A vasárnapi menünek a hét zárásaként megadjuk a módját! A magyaros karfiolleves selymes íze után egy igazi ízbomba, a parmezános-csirkemelles tészta hengerel le, hogy a végén még egy könnyű pohárdesszert is beleférjen.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaféle itt!

DESSZERT

Még több édes krém itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...