Mit főzzek ma? Karfiolleves, parmezános tészta és könnyű puding koronázza meg a napot

Vasárnap fejedelmi ebédmenüvel csábítunk el. A magyaros karfiolleves után egy gazdag, parmezános-csirkemelles tésztával veszünk le a lábadról, és még egy könnyed chiapudingnak is marad hely.

A vasárnapi menünek a hét zárásaként megadjuk a módját! A magyaros karfiolleves selymes íze után egy igazi ízbomba, a parmezános-csirkemelles tészta hengerel le, hogy a végén még egy könnyű pohárdesszert is beleférjen.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaféle itt!

DESSZERT

A legtutibb chiapuding

Az egyik legklasszabb reggeliopció egy pohár jól behűtött, friss gyümölccsel turbózott chiapuding, ami garantáltan feltölt energiával egész délelőttre! Mint minden reggelireceptet, ezt ...

Még több édes krém itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...