Mit főzzek ma? Bakonyi betyárleves, citromos csirke és bajor császármorzsa a kínálatunk
Amikor a vasárnapi menüről beszélünk, akkor jöhetnek a ráérős, mégis könnyen elkészíthető receptek, amikből az egész család jót lakmározik. A betyárlevest ezúttal citromos csirke követi, a koronát pedig a császármorzsa teszi fel a napi fogásokra.
Vasárnapra már megszokhattátok, hogy olyan menüsort hozunk, amivel megkoronázzuk a hetet. Ezúttal szédítően ízletes bakonyi betyárlevessel, egészben sült csirkével és egy vérbeli klasszikussal, bajor császármorzsával segítünk levenni a lábáról a családot.
LEVES
gombaleves
Igazi melegítő, téli leves - egy tányérral úgysem elég belőle, úgyhogy akár nem is kell második fogással készülni. :)
Még több levesrecept itt!
FŐÉTEL
sült csirke
Egyáltalán nem macerás otthon elkészíteni, kicsi fürdőztetés, kicsi töltés, és cserében elképesztően omlós, illatos a végeredmény!
Még több húsétel itt!
DESSZERT
császármorzsa
Gyerekkorodból neked is inkább a darával készülő változat ismerős? Én is így vagyok ezzel, viszont az eredeti osztrák recept egy sűrű, ámde habos palacsintatésztából készül, az ...
Még több császármorzsa itt!