Mit főzzek ma? Bakonyi betyárleves, citromos csirke és bajor császármorzsa a kínálatunk

Amikor a vasárnapi menüről beszélünk, akkor jöhetnek a ráérős, mégis könnyen elkészíthető receptek, amikből az egész család jót lakmározik. A betyárlevest ezúttal citromos csirke követi, a koronát pedig a császármorzsa teszi fel a napi fogásokra.

Vasárnapra már megszokhattátok, hogy olyan menüsort hozunk, amivel megkoronázzuk a hetet. Ezúttal szédítően ízletes bakonyi betyárlevessel, egészben sült csirkével és egy vérbeli klasszikussal, bajor császármorzsával segítünk levenni a lábáról a családot.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több császármorzsa itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...