Mit főzzek ma? Tunkolós mexikói kukoricasaláta, marhahúsos tostada és céklás-étcsokis sorbet jár mára

Mexikói ételekkel készülünk a kánikulára, végre pedig annak is elérkezett az ideje, hogy fagylaltot – pontosabban sorbet-t kínáljunk desszertnek.

Mai menüajánlatunk tunkolós mexikói kukoricasalátából, darált marhahúsos tostadaból és céklás-csokoládés sorbet-ból áll.

ELŐÉTEL

Még több saláta itt!

FŐÉTEL

Tostada

A tostada az egyik legklasszabb mexikói tortillaétel, ami a nevét és lényegét onnan kapja, hogy a kukoricatortilla-lapokat másodszor is lepirítják, és úgy pakolják meg mindenféle földi ...

Még több tortillás étel itt!

DESSZERT

Céklás-étcsokoládés sorbet

A sütéstől alapvetően édeskés íze lesz a céklának, amire rátettem még egy lapáttal, hiszen kevés cukrot rákaramellizáltam, így már tökéletes édességalap kerekedett belőle. Az ...

Még több sorbet itt!

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!