Mit főzzek ma? Sárgaborsó-krémleves, kelkáposztába göngyölt húsgombóc és szilvalekváros hókifli vár

Mára igazi télies fogásokat választottunk: melengető krémlevest szerecsendióval, egy különleges kelkáposztás húsgombócot és az egyik legcsodásabb apró édességet.

A mai nap nem holmi klasszikusokkal várunk: a leves sárgaborsóból készül, krémes és szerecsendiós, a főétel kelkáposztába göngyölt húsgombóc kapros-fokhagymás tejföllel, a desszert pedig csodaszép diós-szilvalekváros hókifli lesz.

LEVES

Szerecsendiós sárgaborsó-krémleves

Sokan nem kedvelik a sárgaborsót, aminek valószínű okai a hajdani, iskolai menzás emlékekben keresendő. Viszont ha finoman elkészítjük, újra a rajongóivá válhatunk. Hűvösebb őszi ...

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több káposztás egytál itt!

DESSZERT

Még több hókifli itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...