Mit főzzek ma? Sárgaborsó-krémleves, kelkáposztába göngyölt húsgombóc és szilvalekváros hókifli vár

Mára igazi télies fogásokat választottunk: melengető krémlevest szerecsendióval, egy különleges kelkáposztás húsgombócot és az egyik legcsodásabb apró édességet.

A mai nap nem holmi klasszikusokkal várunk: a leves sárgaborsóból készül, krémes és szerecsendiós, a főétel kelkáposztába göngyölt húsgombóc kapros-fokhagymás tejföllel, a desszert pedig csodaszép diós-szilvalekváros hókifli lesz.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több káposztás egytál itt!

DESSZERT

Még több hókifli itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Retró sajtos tallér

Ropogós, aranybarna és ellenállhatatlanul sajtos – ez a házi sajtos tallér, amit könnyedén elkészíthetsz otthon is. Mindössze néhány alapanyag, egy hagyományos tallérsütő és egy ...

Sajtos rudak sertészsírral

Valahol az internetem találtam rá a receptre. Mivel nagyon ízlésesen volt fotózva, fölkeltette az érdeklődésemet, és szeretek újdonságokat kipróbálni, ezért megsüttötem ... Pazar ...