Mit főzzek ma? Mediterrán leves, szezámos csirke és portugál krémes a menü

A világ minden részéről elemeltünk egy-egy fogást a mai menü összeállításához: a leves a Mediterráneumból, a csirkés főétel Ázsiából, a desszert pedig Potugáliából érkezik.

Nemcsak földrajzilag, de ízeiben is izgalmasnak ígérkezik a mai ebéd: tojásos-sajtos betéttel fő a zöldségleves, ázsiai salátaágyon landol a szezámos csirke, a portugál krémes pedig tej- és tojásmentesen készül.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több kínai étel itt!

DESSZERT

Még több kosárka itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...