Mit főzzek ma? Májas zöldségleves, virslis tokány és kapros palacsinta a villámmenü

Rövidre fogjuk a mai főzőcskézés idejét: nem is baj, legalább hamarabb jutunk majd táplálékhoz. Pulykamájas zöldségleves, virslis tokány és kapros palacsinta kerül az asztalra.

Még szép, hogy lehet kevés idő alatt is isteni ebédet varázsolni. Erre három zseniális példát is hoz a mai menü: pulykamájas zöldséglevest, virslivel bolondított tokányt és kapros-ordás palacsintát.

LEVES

Zöldségleves pulykamájjal

Egy külföldi útról jöttünk haza, ahol nagyon ki voltunk éhezve levesre. Összeszedtem pár dolgot a hűtőből, amíg lement az első adag a mosógépben, elkészült a leves is. 

Még több zöldségeleves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több kapros palacsinta itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...