Mit főzzek ma? Májas zöldségleves, virslis tokány és kapros palacsinta a villámmenü

Rövidre fogjuk a mai főzőcskézés idejét: nem is baj, legalább hamarabb jutunk majd táplálékhoz. Pulykamájas zöldségleves, virslis tokány és kapros palacsinta kerül az asztalra.

Még szép, hogy lehet kevés idő alatt is isteni ebédet varázsolni. Erre három zseniális példát is hoz a mai menü: pulykamájas zöldséglevest, virslivel bolondított tokányt és kapros-ordás palacsintát.

LEVES

Zöldségleves pulykamájjal

Egy külföldi útról jöttünk haza, ahol nagyon ki voltunk éhezve levesre. Összeszedtem pár dolgot a hűtőből, amíg lement az első adag a mosógépben, elkészült a leves is. 

Még több zöldségeleves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több kapros palacsinta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...