Mit főzzek ma? Magyaros gombaleves, székelykáposzta és gőzgombóc vár, várdogál

Hagyományos ízvilág, kicsit kifordítva! Húsmentes köntösben, hogy egy kicsit kísérletezhessetek!

Éhesek vagytok a klasszikus, jól megszokott retró ízekre, de nyitottak vagytok egy kis csavarra és vegetáriánus megoldásokra? Akkor ez bizony a ti menütök!

LEVES

Még több gombaleves itt!

FŐÉTEL

Még több székelykáposzta!

DESSZERT

Még több gőzgombóc itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk