A mai menü maceszgombóc-levesből, sütőben sült fasírt és francia krémes készül a konyhában.
LEVES
gombócleves
A legtökéletesebb maceszgombóc-leves
A zsidó konyha egyik emblematikus étele a maceszgombóc-leves, amit ha igazán jól készítünk el, igazi gyógyír a testnek és a léleknek is. Zsidó hagyományok szerint pészach idején ez a ...
FŐÉTEL
fasírt
Sütőben sült olasz fasírt marinara szósszal
Az olasz fasírt olyan, mint egy óriási húsgombóc, amit kívül-belül marinara szósszal és sok sajttal töltenek meg. Itt nyugodtan eltekinthetünk az apró húsgombócok gyúrásától, ...
DESSZERT
krémes
Francia krémes, ahogy mi szeretjük
Nem túl édesszájú a család, de ha krémesről van szó, mindenki bevág egy jó nagy kockát belőle, ennek ugyan is nem tud ellenállni senki. Több receptet elkészítettem már ezek ...