Mit főzzek ma? Legjobb választás, ha ezeket készíted

Nyáron nem kívánunk túl nehéz ételeket, tökéletesen jóllakunk könnyed, gyümölcsös-zöldséges fogásokkal. Íncsiklandó menüajánlatunkat ennek tükrében állítottuk össze.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban dinnyelevest hoztunk töltött padlizsánnal és túrógombóccal.

LEVES

Kapros dinnyeleves

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Paradicsomos töltött padlizsán Iringó konyhájából

Recept itt!

Még több töltött padlizsán itt!

DESSZERT

Mini grízes túrógombócok rebarbarás-epres öntettel

Recept itt!

Még több túrógombóc itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...