A mai menü egyszerre lesz laktató és könnyű: ezt úgy éri el, hogy laskalevessel indít, majd tavaszi tócsnit ad főételként, desszert gyanánt pedig csokis répaszeletet.
LEVES
lebbencsleves
Laskaleves
A laskaleves hagyományosan alföldi jellegű, sőt, eredetileg ceglédi, viszont, ahány ház annyi szokás. A juhászok legfőbb eledele volt régen, mert gyorsan elkészíthető, laktató, és nem ...
Még több lebbencsleves itt!
FŐÉTEL
zöldséglepényke
Tavaszi zöldségtócsni
Finom, harsanós friss tavaszi zöldségekből, az egyik legnépszerűbb krumplis ételünk, a tócsni nyomán - akár húsvétra is remek ötlet lehet, ha már unjuk a sonkát.
Még több zöldséglepényke itt!
DESSZERT
Még több répatorta itt!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!