Mit főzzek ma? Különleges leves, húsos derelye és egy retró kedvenc készül

Az első vasárnapra egy különleges menüsorral készültünk nektek, amit egy régi, klasszikus édes kedvenc tesz pazarrá.

Házias receptek, amikkel hatalmas sikert fogsz aratni az év első vasárnapján.

LEVES

Kelbimbóleves minestrone módra

Lénárd Sándor csodálatos "A római konyha" című könyvében találtam a recept eredetijét. Ott brokkolival volt leírva, de szerintem szabadon variálhatók a minestrone alapanyagai. ...

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több derelye itt!

DESSZERT

Kókuszos keksztekercs

Ki ne szeretné a meghatározó gyerekkori édességet, a vendégségek, születésnapi bulik és iskolai vásárok sztárját, a keksztekercset? Ez itt a mi verziónk, próbáljátok ki, vagy ...

Még több keksztekercs itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...