Mit főzzek ma? Krumplileves sok kolbásszal, sajtos nokedli és császármorzsa az ebéd

Gyorsan elkészíthető, nagyon laktató menüt ajánlunk nektek, melyet nem lehet elrontani.

Ajánlatunkban kolbászban gazdag krumplilevest, osztrák sajtos nokedlit és császármorzsát ajánlunk.

LEVES

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Käsespätzle egyszerűen

Németország egyik közkedvelt specialitása, ez a könnyen és gyorsan elkészíthető, laktató tészta. Jellegzetességét adja a helyi sajtok és a pirított hagyma. Ecetes fejes salátával ...

Még több nokedli és galuska itt!

DESSZERT

Bajor császármorzsa

Gyerekkorodból neked is inkább a darával készülő változat ismerős? Én is így vagyok ezzel, viszont az eredeti osztrák recept egy sűrű, ámde habos palacsintatésztából készül, az ...

Még több császármorzsa itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...