Mit főzzek ma? Krumpligombócleves, sárgaborsó-főzelék és bundás banán boldogít

A zöldségek ne riasszanak el senkit: ma is nagyon jól fogunk lakni. Mégpedig krumpligombóclevessel, sárgaborsó-főzelékkel és bundás banánnal.

Zöldségekkel megpakolt, gyomrokat eltelítő fogások társaságában telik a mai nap. Krumpligombócos leves, kókuszos sárgaborsó-főzelék és bundázott banán készül.

LEVES

Krumpligombócleves

Aránylag hamar elkészül ez a krumpligombócleves. Mivel elég laktató, ezért utána elég csak valamilyen tésztát főzni, pl. grízes tésztát, túrós tésztát, vagy palacsintát sütni.

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több különleges főzelék itt!

DESSZERT

Ropogós-bundás banán

Elkészítettünk nektek egy egyszerű és aránylag gyors bundás banánt, amit a kínai büfékből már ismerhettek. Reggelire, uzsira vagy desszertnek is kiváló!

Még több bundás gyümölcs itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Nem félnek ugrani, és ez be is jön nekik –...

A Covid szülte kényszerhelyzetekből néha valódi sikersztorik bontakoztak ki. Gelencsér Janka és Csillag Richárd először beindították a Piac a kertben névre hallgató termelői piacot, majd idén megnyitották a Lokalista bisztrót, a nagykanizsaiak találkozóhelyét. A kezdetekről és az új tervekről Gelencsér Janka mesélt nekünk.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!