Mit főzzek ma? Krémes gyümölcsleves, padlizsánragu és citromos pite a menü

Ünnepeljük meg a forró nyári szezont egy selymes-krémes gyümölcslevessel, egy szicíliai padlizsánraguval és egy fenséges citromos-rozmaringos pitével!

A nyári szezon megannyi finom és egészséges alapanyaggal rendelkezik, így itt az ideje, hogy készíts belőlük egy fenséges menüt! A szezonalitás szellemében most egy selymes-krémes gyümölcslevest, egy szicíliai padlizsánragut és egy mennyei citromos-rozmaringos pitét ajánlunk neked.

LEVES

Még több gyümölcsleves itt!

FŐÉTEL

Még több padlizsános tapas itt!

DESSZERT

Citromos-rozmaringos pite

A tavasz esszenciája pitébe zárva. Egy csapásra a napfény ízét érezzük a szánkban, ahogyan a karakteres citrom és a lágy rozmaring könnyed játékba elegyedik. A tavaszi depresszió ...

Még több citromos pite itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...