Mit főzzek ma? Kovászos uborka, rántott hús és klasszikus gyümölcsrizs a menü

Jöhet a mai ajánlat? Előételnek ezúttal nem levest, hanem napon érlelt kovászos ubit kínálunk, majd egy klasszikus rántott húst készítünk, végül pedig málnás gyümölcsös rizst kanalazunk desszertnek.

A mai menüben a gyerekkori kedvenc édességünk málnás verzióját kanalazhatjuk, de előtte együnk egy finom, ropogós rántott húst még ropogósabb kovászos uborkával.

ELŐÉTEL

Még több kovászos uborka itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsrizs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk