Mit főzzek ma? Kovászos uborka, rántott hús és klasszikus gyümölcsrizs a menü

Jöhet a mai ajánlat? Előételnek ezúttal nem levest, hanem napon érlelt kovászos ubit kínálunk, majd egy klasszikus rántott húst készítünk, végül pedig málnás gyümölcsös rizst kanalazunk desszertnek.

A mai menüben a gyerekkori kedvenc édességünk málnás verzióját kanalazhatjuk, de előtte együnk egy finom, ropogós rántott húst még ropogósabb kovászos uborkával.

ELŐÉTEL

Még több kovászos uborka itt!

FŐÉTEL

Még több rántott hús itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsrizs itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...