Mit főzzek ma? Könnyű zöldborsóleves, mézes-mustáros csirke és kókuszcsók a mai menü

Indítsuk a hetet finom, könnyű és gyors receptekkel! Az ízletes borsóleves után mézes-mustáros csirke következik, desszertként pedig kókuszcsókot készítünk.

Bár a friss zöldborsóra még várnunk kell, mirelitből vagy üveges borsóból is pillanatok alatt készíthetünk mennyei zöldborsólevest, főételnek jöhet a krémes mézes-mustáros csirke, desszertnek pedig egy édes kókuszcsók lesz a mai ajánlatunk.

LEVES

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több mézes hús itt!

DESSZERT

Még több kókuszcsók itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek