Mit főzzek ma? Kínai leves, ragacsos oldalas és banános palacsinta az ázsiai ételek szerelmeseinek

Nagyon különleges fűszerezésű ételeket ajánlunk nektek mára, érdemes őket otthon kipróbálni!

Ma is ízletes ebédet hoztunk nektek, főleg, ha ti is szeretitek az ázsiai konyhát. Előételnek kínai édes-savanyú levest, főételnek ragacsos oldalast, desszertnek pedig könnyen elkészíthető banános palacsintát ajánlunk.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Ázsiai stílusú mázas-ragacsos oldalas

Ha egy kicsit különlegesebb ízvilágú sertésoldalast szeretnétek készíteni, akkor ezt a sós és édes, istenien ropogós és ujjnyalogatóan ragacsos-mázas, ázsiai stílusú oldalast ki ...

Még több oldalas itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...