Mit főzzek ma? Kínai csípős leves, édes-savanyú csirke és chiapuding csábít

A mai menü csípősre sikerült, de annál jobban fogjátok szeretni. Nyugi, a desszertbe már nem került chili.

Kezdésnek egy kínai csípős-savanyú leves érkezik, majd jöhet egy édes-savanyú csirke, amit egy krémes chiapudinggal folytunk le.

LEVES

Még több ázsiai eves itt!

FŐÉTEL

Kínai édes-savanyú csirke

A kínai édes-savanyú csirkét otthon is egyszerűen elkészíthetjük. Ez a recept garantáltan olyan, mint a büfében. Érdemes a szójaszószból és a rizsecetből azokat a fajtákat ...

Még több kínai étel itt!

DESSZERT

Chia puding

Este 1 perc alatt összeállítható, gyors és egészséges reggeli recept.

Még több puding itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...