Magyaros menü érkezik mára, a végén egy édes csavarral: kétbabos leves, hortobágyi palacsinta és áfonyás kókuszkrém ad erőt.
LEVES
bableves
Fehér-vajbableves gyorsan
Ha kevés időnk van, és gyorsan szeretnénk enni egy kis levest, hamar elkészülhetünk, ha néha bevetjük a konzervbabot. Én is szoktam belőle készíteni, mert a finom leves, az igen is ...
Még több bableves itt!
FŐÉTEL
húsos palacsinta
Hortobágyi palacsinta egyszerűen
Egyik klasszikus kedvencünk a hortobágyi palacsinta, ami tökéletes része lehet a vasárnapi ebédnek.
Még több húsos palacsinta itt!
DESSZERT
desszertkrém
Kókuszkrém áfonyával
Intenzívebb lesz a krém aromája, ha aranysárgára pirított kókuszpelyhet keverünk a krémhez.
Még több desszertkrém itt!