Mit főzzek ma? Kétbabos leves, hortobágyi palacsinta és kókuszkrém a lakoma

Főzzünk ma mindenféle jót, például egy fehérbabos-vajbabos levest, egy hússal töltött hortobágyit, a végére pedig feltehetjük az i-re a pontot egy gyümölcsös kókuszkrémmel.

Magyaros menü érkezik mára, a végén egy édes csavarral: kétbabos leves, hortobágyi palacsinta és áfonyás kókuszkrém ad erőt.

LEVES

Fehér-vajbableves gyorsan

Ha kevés időnk van, és gyorsan szeretnénk enni egy kis levest, hamar elkészülhetünk, ha néha bevetjük a konzervbabot. Én is szoktam belőle készíteni, mert a finom leves, az igen is ...

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos palacsinta itt!

DESSZERT

Még több desszertkrém itt!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...