Mit főzzek ma? Keddre a bolognai előtt zellerkrémlevest, utána palacsintát kínálunk

Kedden egy kiadós húsos főfogás kerül terítékre, klasszikus bolognai, de előtte azért megágyazunk neki a gyomrunkban egy jófajta zellerkrémlevessel, végül pedig töltött túrós palacsintával zárunk.

Mai "Mit főzzek ma" ajánlatunkban póréhagymás zellerkrémlevest mutatunk egy klasszikus bolognaival és isteni töltött túrós palacsintával.

LEVES

Póréhagymás zellerkrémleves

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Bolognai spagetti egyszerűen és gyorsan

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

"Túróvarázs" palacsinta

Még több palacsinta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...