Mit főzzek ma? Kedden borsókrémlevest, rakott pennét és kevert mákost készítünk

A krémlevesünk borsóból készül, amihez nyugodtan használjatok fagyasztottat, az a legfinomabb a friss után. A főétel igazi tepsis, tésztás finomság csirkével és paradicsommal, a sütemény pedig egy egyszerű mákos kevert.

A mai menü zöldborsókrémleves mentával, bacon-nel, a főfogás rakott penne csirkével, paradicsommal, egyenesen a sütőből, a desszert pedig mákos kevert sütemény.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel erre!

DESSZERT

Még több kevert sütemény itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...