Mit főzzek ma? Kedden birsalmaleves, húsos cassoulet és mákosguba-süti vár

A birsalma a téli szezon egyik kedvence, a cassoulet egy francia, babos, sokhúsos egytálétel, amit érdemes kipróbálni, a desszertet pedig karácsonyra is elmentheted - guba, de sütiformában!

Mai ajánlatunk krémes birsalmaleves mandarinnal, francia, babos cassoulet sertéshússal, kolbásszal, és mákos guba sütiként, kenyérformában sütve..

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...