Mit főzzek ma? Karfiolleves, kolbászos-sajtos rakott krumpli és tejbegrízsüti vár

A mai menü a magyaros fogások köré koncentrálódik: karfiol, burgonya, kolbász és tejbegríz a főszereplők.

Magyaros, hagyományos ételekkel támadunk: klasszikus karfiolleves, rakott krumpli sok sajttal és kekszes tejbegrízsüti vár rád ma.

LEVES

Klasszikus karfiolleves

Az egyik leggyorsabban elkészülő nyári leves a karfiolleves, aminek ez egy klasszikus változata. Gyorsan elkészül, mosogatni alig kell, és nagyon finom.

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Kolbászos-sajtos rakott krumpli

A rakott krumpli egy szuper finom, könnyen elkészíthető és laktató egytálétel, mely változatosan variálható. Abszolút komfortkaja, amivel nem kell órákat tölteni a konyhában, több ...

Még több rakott krumpli itt!

DESSZERT

Még több kekszsüti itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...