Mit főzzek ma? Karfiolleves, ízletes vadasmarha és ricottás-áfonyás muffin a menü

A mai menüt elnézve egy valami biztos: senki sem marad éhesen! Lesz itt nosztalgikus karfiolleves, szuper szaftos vadasmarha és egy ízbombával is felérő áfonyás muffin!

Főzz, értékelj és nyerj, vadonatúj játékunkban hasznos ajándékok várnak!

Mit szólnál ma egy klasszikus karfiolleveshez, egy ízletes vadasmarhához és egy ricottás-áfonyás muffinhoz? Ezek a finomságok garantáltan jó hangulatra derítik a családot!

LEVES

Klasszikus karfiolleves

Az egyik leggyorsabban elkészülő nyári leves a karfiolleves, aminek ez egy klasszikus változata. Gyorsan elkészül, mosogatni alig kell, és nagyon finom.

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Ízletes vadasmarha

A vadasmártás egy kifejezetten komplex étel, mivel számos hozzávalóból áll. Azonban a megfelelő arányokat használva, egy hihetetlenül illatos, kellemesen testes, mégis lágy mártást ...

Még több vadas itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös muffin itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...