Mit főzzek ma? Karfiolleves, gombás-sajtos tepsis hús és búzadarás császármorzsa a menü

Ma ismerős vizeken evezünk, hiszen karfiolleves magyarosan, gombás-sajtos tepsis hús újhagymával és búzadarás császármorzsa kerül az asztalra.

Ma egy igazi magyaros menüsorral készültünk neked! Kényeztesd a családot egy magyaros karfiollevessel, egy laktató gombás-sajtos tepsis hússal és egy búzadarás császármorzsával. Jó étvágyat hozzájuk!

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több tepsis hús itt!

DESSZERT

Még több császármorzsa itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...