A mai menünket egy forró tál karalábélevessel indítjuk csodás vajgaluskával, majd könnyedebb vizekre evezve édesburgonya-salátát választottunk avokádóval, végül pedig Gundel-palacsinta varázsol el minket.
LEVES
karalábéleves
Tejfölös karalábéleves zöldségekkel és vajgaluskával
A nyár zsengéje és a mi gyengénk, itt a karalábé! Roppanós, lédús, és a pucolt zöldségen kívül a levele is fogyasztható, sőt díszítőelemnek is zseniális, ne hagyjátok ki!
FŐÉTEL
krumplisaláta
Édesburgonya saláta avokádóval rukkolával és tahini öntettel
Az édesburgonya az egyik kedvencem, így elég gyakran kerül az asztalra. Őszi-téli időszakban pedig még inkább kívánja az ember ezt a csodás, édes és krémes zöldséget.
DESSZERT
különleges palacsinták
Gundel palacsinta egyszerűen
A Gundel palacsinta története a 20. század elején kezdődött, eredetileg Mária palacsinta néven volt megtalálható Gundel Károly étlapján. Az évek során sokat változott a receptje, mi ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!