Mit főzzek ma? Karalábéleves, spenótos tészta és rengős túrós rétes vár

A mai menüvel egyértelműen a tavaszra készülünk, hiszen már csak néhány nap, és itt a március.

Kezdésként egy nagyon zöldséges karalábéleves jön, majd egy színes spenótos tészta, végül egy savanykás túrós sütemény.

LEVES

Még több karalábéleves itt!

FŐÉTEL

Még több spenótos tészta itt!

DESSZERT

Rengős túrós rétes

Először azt hittem, a lusta túrós egyik közeli rokona ez a süti, de mégis más. A tetején sült tejes-habos réteg krémes állagúvá sül, a két réteg tészta meg, ami a túró alatt és ...

Még több túrós sütemény itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...