Ha még nem tudod mi legyen a vasárnapi ebéd, hadd segítsünk! A mennyei illatokat, isteni ízek követik majd kóstolásnál.
LEVES
krémleves
Karalábéleves karalábégombóccal
A karalábé tavaly kezdett visszaosonni a konyhámba. Azért írom, hogy osont, mert szinte észrevétlenül történt a folyamat. Először kislányomnak készítettem főzeléket belőle, aztán ...
FŐÉTEL
pásztortarhonya
Az eredeti (és nagyon szaftos) pásztortarhonya
A pásztortarhonya igazi magyar klasszikus, hiszen megvan benne a zsír, hagyma, paprika és hús, tehát minden, ami a magyar szívnek és gyomornak kedves. Persze az sem részletkérdés, hogy ...
DESSZERT
profiterol
Profiterol habbal és csokiöntettel
Profiterol névre hallgat az az olasz desszertgolyó, amihez nem kell cukrász végzettségednek lennie, te is el tudod készíteni otthon. Ez a legismertebb formája, de fordított krémekkel, ...