Mit főzzek ma? Karalábéleves, szaftos pásztortarhonya és csokiöntetes profiterol nyűgöz le

Zárjuk a hetet egy igazán ütős ebéddel, ami után mind a tíz ujjatokat megnyaljátok. Ízes karalábéleves, szaftos pásztortarhonya és habos-csokis profiterol várja, hogy eltüntessétek őket.

Ha még nem tudod mi legyen a vasárnapi ebéd, hadd segítsünk! A mennyei illatokat, isteni ízek követik majd kóstolásnál.

LEVES

Karalábéleves karalábégombóccal

A karalábé tavaly kezdett visszaosonni a konyhámba. Azért írom, hogy osont, mert szinte észrevétlenül történt a folyamat. Először kislányomnak készítettem főzeléket  belőle, aztán ...

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több tarhonyás étel itt!

DESSZERT

Profiterol habbal és csokiöntettel

Profiterol névre hallgat az az olasz desszertgolyó, amihez nem kell cukrász végzettségednek lennie, te is el tudod készíteni otthon. Ez a legismertebb formája, de fordított krémekkel, ...

Még több különleges fánk recept itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!