Mit főzzek ma? Karalábéleves, göngyölt pulyka és téboly szelet csavarja el a fejed

Ne habozzunk, készítsük el a mai napra hozott fantasztikus menüt, ami három isteni fogásból áll, mégpedig zamatos karalábélevesből, szaftos göngyölt pulykából és őrjítően finom téboly szeletből.

Valószínűleg kevesen tudnának nemet mondani egy ilyen ínycsiklandó menüre, mint a mai. A három sztár nem más, mint a karalábéleves grízgaluskával, a göngyölt pulyka sajttal és sonkával, illetve az izgalmasan réteges téboly szelet.

LEVES

Még több karalábéleves itt!

FŐÉTEL

Még több göngyölt hús itt!

DESSZERT

Téboly szelet

Vigyázat, igazi kalóriabomba recept következik! Egy süti, aminek minden rétege már magában is megállja a helyét: Egy réteg brownie, egy réteg sajttorta és egy réteg csokis ...

Még több réteges sütemény itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...