Mit főzzek ma? Karalábé-krémleves, lengyel melegszendvics és epres-kefires süti a menü

Gyors, könnyű, és nem mellesleg elképesztően finom mind - ez vár rátok kedden egy laza krémleves, egy hatalmas Zapiekanka, vagyis lengyel melegszendvics, illetve egy epres-kefires finomság képében.

Kedden azon fáradozunk, hogy nektek semmi esetre se kelljen sok időt tölteni a konyhában. Karalábéból készült leves, gyors, de nagyon gazdag lengyel melegszendvics, és epres bögrés süti a menü.

LEVES

Karalábéleves karalábégombóccal

A karalábé tavaly kezdett visszaosonni a konyhámba. Azért írom, hogy osont, mert szinte észrevétlenül történt a folyamat. Először kislányomnak készítettem főzeléket  belőle, aztán ...

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több szendvics itt!

DESSZERT

Még több poharas süti itt!

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...