Mit főzzek ma? Vegán kelkáposztaleves, darás metélt és narancsos forralt bor vár

A mai menüsor kiadós kelkáposztás levest ígér, ami után egy retró édes fogást képzeltünk el: grízes tésztát! A harmadik pedig melengető, narancsos forralt bor lesz.

A mai menüsorban vegán kelkáposztaleves, darás metélt és narancsos forralt bor vár rátok.

LEVES

Vegán kelkáposztaleves

Frankfurti leves, oh, igen, imádom, de a gyerekek a virslit már kicsukták az általuk elfogadható élelmiszerek egyre szűkülő csoportjából. Ez a kis adalék-információ és az egyik ...

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Darás metélt

Egy jól ismert fogás a menzáról, ami az egyik legolcsóbb tésztaétel is. Ha kisebb adagot szeretnénk készíteni, a hozzávalók mennyiségét felezzük meg. Tálalhatjuk porcukorral és ...

Még több édes tészta itt!

ITAL

Még több forralt bor itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...