Mit főzzek ma? Jókai-bableves, szaftos brassói és vargabéles a tökéletes menü

Kiadós ebédet ajánlunk mára, melynek minden egyes falatja aranyat ér.

Az ebédet ma ízekben gazdag Jókai-bablevessel kezdjük, ezután jöhet a laktató brassói aprópecsenye, levezetésnek pedig egy kis vargabéles.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több brassói itt!

DESSZERT

Még több vargabéles itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...