Mit főzzek ma? Becsinált leves, hummuszos-paradicsomos tészta és banános morzsasüti a menütök

Egyétek, egyétek! Különleges a mai menü a szívünknek: klasszikus becsinált leves, hummuszos tészta minden földi (haha) jóval, és egy epres-banános morzsasüti vár mindenkit.

Tavaszi ízek, sok zöldség és gyümölcs a mai kínálatunkban:

LEVES

Klasszikus becsinált leves

A becsinált leves nálam a gyerekkort idézi meg: nagyanyám után, anyám is rendszeresen készítette el nekünk ezt a kiadós levest, amit a tejföl tesz krémessé, a citrom leve pedig ...

Még több becsinált leves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges tészta itt!

DESSZERT

Még több morzsasüti itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...