Mit főzzek ma? Hideg uborkaleves, gombás-újburgonyás halfilé és áfonyás clafoutis vár

Frissítő ízek egész napra! Levest ma uborkából készítsünk, pirítsunk burgonyát a tökéletes gombás halhoz, és még egy édességre is jut időnk, áfonyás clafoutis formájában.

Mai menünk mellett nem tudtok majd elmenni szó nélkül! Frissítő uborkalevest kínálunk csodásra sült hallal és áfonyától édes pitécskével.

LEVES

Hideg uborkaleves

Hétvégi, Fertő-tó környéki kirándulásunk alkalmával végre eljutottunk a Ráspi étterembe. Itt ettem a nagy melegben üdítően ható, hideg uborkakrémlevest. Itthoni nekifutásra ez ...

Még több uborkaleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült hal itt!

DESSZERT

Még több clafoutis itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!