Mit főzzek ma? Használjuk ki a szezon adta lehetőségeket

Ha meguntad a jól bevált, sokszor készített recepteket, és bővítenéd tudásod, tárházad, nézd át ínycsiklandó menüajánlatunkat, biztosan találsz kedvedre valót.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban kiélvezzük, hogy megérkeztek a friss, ízes, szezonális alapanyagok: paradicsomlevest hoztunk rakott brokkolival és cseresznyés tejpitével.

LEVES

Fűszeres nyári paradicsomleves

Recept itt!

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Füstölt hússal rakott sajtos brokkoli

Recept itt!

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Cseresznyés clafoutis

Recept itt!

Még több clafoutis itt!

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...