Mit főzzek ma? Hamis gulyásleves, brassói aprópecsenye és méteres tekercs az ajánlat

Egy forró tál hamis gulyást kövessen egy ízes, fűszeres brassói aprópecsenye, s, ha szerencsénk van, jut hely a mennyei méteres desszertnek is.

Mára készüljön egy hatalmas kedvenc, ezúttal hús nélkül, majd egy klasszikus brassói, amit egy ünnepekre is tökéletes édes tekercs követ – próbáljátok ki már most, és mentsétek a receptet karácsonyra!

LEVES

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Még több brassói itt!

DESSZERT

Még több piskótatekercs itt!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!