Mit főzzek ma? Hamis gulyás, borsos tokány és krémesen lágy madártej vár rátok

Klasszikus menüsor, kívánatos ízek! A levesünk hamis gulyás legyen, majd egy hagyományos borsos tokányt falatozzunk, míg eljutunk a kanalazni való madártejig.

A mai menünket a hagyományos ízek uralják, mert tudjuk, hogy egyenesen rajongtok értük. Hamis gulyáslevest kínálunk, melyet egy borsos tokány követ, végezetül pedig madártej varázsol el minket.

LEVES

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Egyszerű borsos tokány

A tokányról ha beszélünk, akkor mindenkinek egynél több verzió jut eszébe. Viszont most a legegyszerűbb receptjét olvashatjátok el, ami pedig a borsos tokány.

Még több tokány itt!

DESSZERT

A tökéletes madártej

A madártej, azaz ile flottante (ejtsd: il flottant) egy francia ihletésű édesség, jelentése: úszó sziget. Lágy és krémes tejsodó, amin puha és könnyed habgaluskák úszkálnak. Hidegen ...

Még több madártej itt!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Baileys házilag

Ha szeretitek az édes-selymes krémlikőröket, akkor az idei karácsonyi ajándékotok magatoknak legyen az, hogy elkészítitek házilag. Ugyanis sokkal-sokkal finomabb és aromásabb lesz, ...

Csülök sörben sülve

A sörben sült csülök fejedelmi fogás, ráadásul jó kiadós is. Érdemes egy nappal a sütés előtt bepácolni a húst, hogy az ízek jól átjárják és finom szaftos, omlós legyen. Ameddig ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...