Mit főzzek ma? Hagymaleves, milánói borda és almás tallér az ajánlat

Hagymakrémlevest főzünk ma, majd laktató milánói sertésbordával haladunk tovább, az édes megkönnyebbülést pedig egy nagy tálca almás tallér adja.

Főételben súlyos, de azon kívül egész könnyed ebéd vár ma mindenkit. Gondoskodunk arról, hogy ne éhezzünk egy percig se: hagymakrémleves, milánói borda és almás tallér a menü.

LEVES

Sokhagyma-krémleves

Készüljetek, mert itt a hagymanirvána! Viszonylag ritkán szoktunk hagymakrémlevest főzni, pedig az egyik legfinomabb levesféle, ha jó minőségű alapanyagokból készítjük el. Most ...

Még több hagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

A kedvenc milánói sertésbordánk

A milánói sertésborda egy igazi klasszikus retró kaja, sokunk egyik kedvence, főleg gyerekkorunkból. Engem és tesómat legalábbis teljesen felcsigázott az összekevert maszatos tészta ...

Még több sült karaj itt!

DESSZERT

Gyors almás tallérok

A vaníliás cukor helyett ízesíthetjük a tésztát fahéjjal is, alma helyett elkészíthetjük szilvával is. Tálaljuk egyszerűen porcukorral és kevés fahéjjal megszórva, egy finom ...

Még több édes tallér itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...